Elektrisk sykkel sett Et billigere alternativ

Elektrisk sykkel sett Et billigere alternativ

Fotballsko adidas X nike hypervenom phantom 3 fg du har kanskje hørt nylig at det er et reelt trekk mot elektriske kjøretøy, spesielt sykler. Det er en god grunn til dette. Det er bare så mange fordeler å eie en. Du har frihet og moro med sykling (en øvelse som ikke involverer kroppsrengjøring av jogging) med bekvemmeligheten av en effektiv form for pendlere som Frigjør deg fra trafikkproblemer. De er billige å kjøre, vil bære betydelige belastninger og er mye bedre for miljøet enn våre gassgassbiler.

Det eneste som kan få deg til å tenke to ganger er prisen. Å få en god sykkel som vil vare og er effektiv, vil koste mer enn en billig knockabout sykkel som mange av oss kjøper for å ta en og annen syklus med familien. Skriv inn sykkelomstillingssettet. Den gamle sykkelen som har sittet i garasjen, bare ser dagens lys ved spesielle anledninger, kan få en ny lease av livet ved å montere den med et elektrisk konverteringskit. Disse kittene er relativt billige, enkle å passe, og fordi du har montert det selv, fotballsko adidas X kan du fjerne det like lett hvis du finner at du ikke liker det.

Når de er ferdigmontert, vil disse konverteringssettene forandre forholdet til sykkelen din. Prekit, du har kanskje lovet deg gjentatte ganger at du vil begynne å ri til jobb eller til butikkene i stedet for nike hypervenom phantom 3 fg mine sykler som er en egendefinert ebike med en 250 watt motor og et litiumionbatteri (sterkt anbefalt) rundt fem cent for full ladning og går langt på den ladingen. Det er tydeligvis jo mer Når du kjører deg selv, desto mer vil hver avgift ta deg, men i gjennomsnitt vil det koste meg rundt tjuefem dollar i uken i drivstoff for å kjøre til jobb, i tillegg til slitasje på bilen min, eller rundt tjuefem cent i uken til Pedal min Ebike å jobbe.

Jeg er sunnere, min lommebok er sunnere, og planeten er sunnere. Hva mer er det å si? Glad sykling nike hypervenom phantom 3 fg fotballsko adidas X.