Effektive og produktive kirkebulletiner

Effektive og produktive kirkebulletiner

Nike Mercurial Superfly kirkens bulletiner arent bare stykker av papir som folk går bort med på slutten av religiøse tjenester. Faktisk kan disse Nike Mercurial Vapor AG søndag morgenklammerne fungere som et bevis på veiledning, forberedelse og omsorg som kirken har å tilby til dette fellesskapet. Å skape en bedre Nike Mercurial Superfly kirkebulletin er sikkert mulig med noen få skritt.

Forberedelser for neste uke

Læring trenger ikke å ende når folk forlater kirken på søndag. Ledere kan inkludere avlesningene for den følgende uken i bulletinen, og oppfordre kirkemedlemmene til å lese materialet før de kommer til kirke neste uke. Videre kan de inkludere Nike Mercurial Superfly en liten blurb om et felles tema eller en leksjon som går gjennom historiene. Ta med et bilde som symboliserer den virkelige betydningen av tidsperioden. For eksempel kan de som har ansvaret for å lage eller bestille bulletinen, inkludere på oversikten et kors med ordene ‘Han har stått opp’ på påskedag eller et bilde av fødselen under Advent på en mellomside. Under vanlig tid kan kirker velge å sette et dekorativt sitat skrevet i kalligrafi fra Salmer eller Ordspråk på forsiden av bulletinen. Attraktiv kirkebulletiner trekker leseren inn, og de kan spille en viktig rolle i å fokusere på kristendommen.

Brev fra pastoren

I sammenheng med lesningene for den følgende uken, kan pastoren også adressere innsiktene i dagens ukesavlesninger. Pastoren kan vise de felles tråder blant første lesing, andre lesing og lesing fra evangeliet. I tillegg kan han eller hun inkludere måter der folk kan leve ut Guds ord basert på Nike Mercurial Vapor AG inspirasjon fra lesningene. De kan til og med ønske å distribuere bulletin før tjenesten, i motsetning til etter, slik at folk vet hva de skal lese. For eksempel endret den romersk-katolske kirke nylig Publisert Kategorier Ukategorisert