Mat rik på fett Omega 3

Mat rik på fett Omega 3

Adidas fotballsko 2017 fishfatty fisk, som laks, tunfisk og makrell, har høye nivåer av omega3 fettsyrer. American Heart Association anbefaler at du har en 3,5 oz. Del av fet fisk minst to ganger i uken for å få maksimale fordeler. Barn og gravide bør imidlertid overvåke fiskekonsumet på grunn av muligheten for høye kvikksølvnivåer og andre rusmidler. Fisk serveres best grillet for et sunt kosthold. Fiskeoljekapsler som inneholder omega3-fettsyrer er et alternativ for å få ernæringen i tillegg.

FlaxFlax frø har blitt brukt som superfood i århundrer i mange kulturer. De inneholder alfalinolensyrer, som er kortere kjeder av omega3, slik at du må konsumere flere av dem for å oppnå samme mengde som du ville gjennom å spise fisk, som har lengre kjeder. Dr. William Sears, en kjent barnelege, sier at linfrø har enorme helsemessige fordeler i adidas fotballsko 2017 tillegg til de fra omega3-er, inkludert høyt protein og høy fiber. Du vil få de største fordelene ved å spise dem bakken, strømmet adidas fotballsko 2017 i deig og smør, i adidas copa gloro yoghurt eller på frukt. Ved å bruke lin olje som spredning vil du også få deg store mengder av omega3 fettsyrer.

Canola og Walnut OilCanola olje, valnøtter, adidas fotballsko 2017 valnøttolje og andre nøtter og oljer er alle kilder til omega3 fettsyrer. Snacking på sunne nøtter og bruk av sunne oljer til matlaging er måter å inkludere sunne fett på i kostholdet ditt og få hjerte og hjernefordeler uten å gjøre noen signifikante endringer i dietten. Universitetet i Maryland Medical Center sier at Middelhavet diett, som inkluderer nøtter og mutteroljer samt andre omega3rich matvarer, har en sunn balanse mellom sunne fettstoffer og andre viktige elementer i et riktig kosthold. Det skal ikke brukes som erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling. LIVESTRONG er et registrert varemerke for LIVESTRONG Foundation. Videre velger vi ikke alle annonsører eller reklame som vises på websiden. Annonsene blir servert av tredjeparts reklamebyråer adidas fotballsko 2017 adidas copa gloro.