Govt tok opp for å fortynne sivile kjernefysiske regler

Govt tok opp for å fortynne sivile kjernefysiske regler

Fotbollsskor barn konstgräs nike mercurial superfly 6 den underordnede lovgivningskomiteen til Lok Sabha har trukket opp Atomic Energy Department for CLND (Civil Liability for Nuclear Damage Act). Utvalget overvåker om reglene som er fremlagt i parlamentet er i tråd med lovene vedtatt av parlamentet.

Panelet har funnet ut at reglene i CLND-loven ikke var i tråd med loven vedtatt i parlamentet og ble innrammet for å passe de utenlandske leverandørene av atomkraftverk og utstyr.

Panelet anbefalingene kan bla gjennom UPA regjeringsplanen for å fremskynde atomkraftprosjekter i ulike deler av landet. Panelet har, uten enstemmig notat, bedt regjeringen om å endre reglene. 15member-panelet har nike mercurial superfly 6 representanter fra alle parter, inkludert kongressen. Hovedinnvendelsen til panelet er §§ 1 og 2 i regel 24. Ifølge loven er operatørens maksimale ansvar Rs 1 500 crore. Regel 24 (1) sier at rettssaken fra leverandøren under ingen fotbollsskor barn konstgräs omstendigheter kan være mer enn operatørens maksimale ansvar eller hva som helst kontraktverdien.

Panelet sa at slike regler har forankret loven, særlig begrensende når det gjelder det nike mercurial superfly 6 beløpet som et offer kan kreve ved å utøve sin fotbollsskor barn konstgräs rettsevne. Panelet la til at reglene også begrenset varigheten som en leverandør kan holdes ansvarlig for. Panelet trakk også opp regjeringen for forsinkelse på 13 måneder i reglene. Lovens regler skal innleveres innen seks måneder etter at loven er gått over.

Reglene har overskredet lovens kort, særlig i erstatningskvoten og kompensasjonsperioden. Dette vil begrense leverandørens ansvar, panelets styreformann og KPI (M) -parlamentet P. Karunakaran, fortalte Business Line.

I panelrapporten legges det til grunn at reglene fastsatt av lederne skal være i samsvar med de vesentlige bestemmelsene i loven, og bør ikke inneholde noen begrensninger eller overskudd som ikke er omfattet av loven.

Hele opposisjonen og en del av UPA og dets støttespillere hadde handlet sammen for å sette strengansvarsforpliktelser i CLND-loven i 2010.

Takk for at du ga ideene dine i denne artikkelen. Det andre problemet er at når et problem oppstår med et hovedkort på en personlig datamaskin, bør folk ikke ha noen risiko forbundet med å reparere det selv, fordi hvis det ikke er gjort riktig, kan det føre til permanent skade på den komplette bærbare datamaskinen. Det vil alltid være trygt å nærme seg en hvilken som helst forhandler av din bærbare datamaskin for reparasjon av nike mercurial superfly 6 hovedkort. De vil ha teknikere med en kompetanse i å håndtere problemer med bærbare hovedkort og kan gjøre riktig diagnose og utføre reparasjoner nike mercurial superfly 6.