Guthrie leder PGA event

Guthrie leder PGA event

Nike mercurial superfly cr7 nike fotball dramaet av en Rory McIlroy-walkoff, en Tiger Woods-flukt og en spektakulær Camilo Villegas-smelting betydde at ikke mange folk la merke til at Luke Guthrie tok ledelsen på Honda Classic på fredag.

Guthrie viste sitt potensial med en sevenunder 63 på PGA National.

Han var forståelig nok konsentrert om sitt eget spill og hadde ikke vært klar over at McIlroy hadde stjålet overskriftene ved å gå av banen etter å ha vært syv par gjennom åtte hull.

‘Jeg hadde ingen anelse,’ sa Guthrie. ‘Jeg var bare snill å gå om min virksomhet der ute.’

McIlroy, som savnet kuttet i Abu Dhabi og tapte i første runde av Match Play Championship i sine to siste starter, gjorde en dobbel bogey på sitt andre hull og skyllet to baller i vannet på det 16. hullet på vei til en Trippel bogey.

Han traff hans tilnærming til den 18. i vannet og avsluttet aldri hullet.

Han rystet hendene med Ernie Els og Mark Wilson og var på vei, men ikke før motstridende meldinger.

McIlroy fortalte tre journalister som fulgte ham til bilen sin at det ikke var noe fysisk, men at han ikke var ‘på et bra sted mentalt’.

En time senere utgav han en uttalelse gjennom styringsselskapet han ikke kunne konsentrere seg på grunn av en sår visdomstann.

Problemene som i utgangspunktet virket mentale var nå bare dental.

Woods så ut som om han kunne nike nike mercurial superfly cr7 fotball bli med ham.

Etter å ha blandet birdies med bogeys, gikk Woods bunkertobunker, over det grønne, kort av grønt og løst opp med en dobbel bogey på det 13. hullet som satte nike fotball ham ett skudd under kuttlinjen med fem hull å spille.

I stedet for den andre rette uken da No.1 og No.2ranked spillere begge var borte tidlig, svarte Woods med et skudd i fem fot for birdie, en sixfoot par putt på det 16. hullet, et par lagre fra bakbunken på 17. det var lettere enn det nike mercurial superfly cr7 så ut, og et par lagret fra nær tribunen ved den 18. grønne som var vanskeligere enn det så ut.

Han slo opp med en annen 70 for å få kuttet på nummeret, ni skudd ut av ledelsen.

Australske Geoff Ogilvy begynte endelig å legge inn noen putter og skutt 66 for å gå inn i helgen tre skud bak, sammen med Lee Westwood (68), Charles Howell III (67), Sean O ‘Hair (68) og Justin Rose (66).

Ogilvy hadde ikke gjort et kutt i sine siste fire turneringer, og daterte til sesongåpneren i California-ørkenen.

‘Det verste jeg har slått ballen var i dag,’ sa han. ‘Du går inn i hullet, et par lange putter. Det er utrolig hvor annerledes det er når du får gode putter. ‘

Dette er en stor helg for likeså Ogilvy og Howell, ingen av dem er i Masters. De må vinne eller flytte inn i topp 50 ved utgangen nike fotball av måneden nike fotball.