= = = 1 g g g g g g g g g g = = = Si = gitt = gitt = gitt = = = gitt g

= = = 1 g g g g g g g g g g = = = Si = gitt = gitt = gitt = = = gitt g

Adidas copa 17.2 fg hva å gjøre med alle de barna som kjører rundt huset ditt når temperaturen faller, snøen har falt, og blodtrykket ditt stiger? Gules gules = gitt = = = gitt g = gitt gitt = = gitt gitt gitt = g = = gitt gitt gitt gitt = g g g g g = = Si g g = = Si g = g g g = = Si = g g g g g = = Si = = Si = g g = = Si = = g = g = g g = Le Play Cafe i Bellmore er det perfekte stedet for barn opp til 6 år og deres Fotballsko Nike Hypervenom III foreldre eller adidas copa 17.2 fg foresatte som trenger en Fotballsko Nike Hypervenom III java pause. Kaffe elskere med barn forene og skynd deg over til denne barnevennlige salongen! Dette innendørs lekeområde har alle slags morsomme aktiviteter og leker for de små. Et dressupområde, en scene for forestillinger, et marked, et kjøkken og adidas copa 17.2 fg et bygningsområde er alle klare for barnets fantasi til å løsne. Det er ting å klatre på, glide ned, ri på og kryper inn og alt Rengjøres med ikke-toksiske rensemidler daglig. Det er et område for spedbarn og crawlere også, så yngre barn får ikke løpe over av større. Personalet er snilt og entusiastisk, leker med barna, forteller historier og sørger for at de er sikre Alle har en god, trygg tid.

På den andre siden av det store rommet er voksenes rom. Kafeen har sunne snacks, drinker, storskjerm-TV og WiFi, bestående av komfortable sofaer og stoler. Slapp av med en venn, slektning eller din partner og slurk Varm kaffe mens barna blir så aktive som de vil. Lekområdet er fullstendig lukket, med kun en dør for å komme inn og ut. Men vær så snill, veggen som skiller de to mellomrommene er bare noen få meter høy, så Engstelige foreldre kan alltid se barna sine.

Le Play Cafe er åpen mandag til fredag ​​fra kl. 10.00 til 17.00 og helger fra kl. 10.00 til 14.00. Opptak er $ 10,95 for barn 6 måneder til 6 år, og gratis for voksne og barn under 6 måneder. Det adidas copa 17.2 fg er ingen grense for hvor lenge ungene spiller, så du kan gjøre dette til en fin lang tur for familien. Lekområdet er et nesohode, sokkelforespurt rom og kafémenyen har mange valg for å holde deg og dine gjester fornøyde. Det er også noen klasser som starter i slutten av januar, som inkluderer kunst, musikk og utforskning, så vær sikker på å få litt informasjon når du er der adidas copa 17.2 fg Fotballsko Nike Hypervenom III.