Helse Nyheter og Visninger

Helse Nyheter og Visninger

Fotballsko Nike Mercurial Vapor adidas fotballsko 2018 av Barbara Bronson GrayWEDNESDAY, 13. mars (HealthDay News) En oppdagelse som viser hvordan et nytt og ofte dødelig virus infiserer Fotballsko Nike Mercurial Vapor celler, kan bidra til å bekjempe en helserisiko som nylig har kommet fram på verdensplan, rapporterer forskere. Sentre for sykdomskontroll og forebygging. Åtte mennesker har dødd etter å ha inngått viruset.

Koronaviruser oppkalt etter deres kroniske fremskrivninger synlige under et mikroskop er årsaker til forkjølelse, men er også adidas fotballsko 2018 Fotballsko Nike Mercurial Vapor forbundet med mer alvorlig sykdom, for eksempel SARS (Alvorlig akutt respiratorisk syndrom), som drepte hundrevis av mennesker over hele verden i 2003.

Selv om det ikke er rapportert om dødsfall i USA, var det faktum at det var klynger av mennesker smittet i Storbritannia. Det nye viruset kan overføres mellom mennesker, ifølge CDC.

Nå er det en mulighet for å stoppe viruset, som ble identifisert først i september. Nederlandske forskere sa at de identifiserte reseptoren som brukes av coronavirus til å invadere celler. Funn gir videre innsikt i hvordan viruset forårsaker alvorlig lungebetennelse, da reseptoren er tilstede i nedre luftveier [luftrør, luftveier eller lunger], forklarte han.

Forskningen ble publisert i 14. mars utgaven av tidsskriftet Nature.

Alvorlighetsgraden av sykdommen ser ut til å variere, noe som reflekterer mindre flulike-infeksjoner hos noen mennesker og blir livstruende hos andre. De med de mest alvorlige infeksjonene ser ut til å ha hatt andre virale eller bakterielle infeksjoner på samme tid, noe som kan bidra til å forklare de mer alvorlige tilfellene, sa eksperter.

Viruset virker ikke så smittsomt som sesongens influensa, og Haagmans sa at dette ser ut til å bekrefte rollen til reseptoren han identifiserte. Kan skyldes det faktum at reseptoren er minimalt adidas fotballsko 2018 uttrykt i celler i øvre luftveier, sa han. Det er også usannsynlig at viruset kan bli mye mer i stand til å spre mer universelt. Oppdagelse av reseptoren kan potensielt hjelpe forskere til å hemme spredningen av viruset, sa Haagmans. En tilnærming ville være å utvikle en vaksine som sikkert låste celledøren til coronavirusreseptoren, og forhindret at viruset kunne storme cellen.

Haagmans sa at han ikke vet hvorfor viruset ser ut til å være dødelig. Han sa det mulig at antall personer med en mindre skadelig form for sykdommen ikke er identifisert, på grunn av begrenset testing på den arabiske halvøy, hvor sykdommen Fotballsko Nike Mercurial Vapor ser ut til å ha oppstått.

Analyse av virusgenomet viste at det er relatert til koronavirus funnet i flaggermus. Coronaviruses kan infisere et bredt spekter av pattedyr og fugler, og anses å ha det som kalles potensial, noe som betyr at de kan overføres til mennesker.

Dr. Susan Gerber, en medisinsk epidemiolog med delingen av virussykdommer på CDC, sa hun mener Haagmans forskning vil være verdifull fordi den hjelper forskere til å forstå hva som skjer på cellens nivå av sykdommen. Kommer til å være svært viktig i behandlingen av viruset, sa hun.

Men Gerber understreket at det fortsatt er mye å lære om viruset og infeksjonen det forårsaker. Er så få tilfeller som har blitt identifisert av denne virusinfeksjonen, sa hun. Trenger mer informasjon. CDC anbefaler personer som utvikler alvorlige akutte luftveiesykdommer som lungebetennelse innen 10 dager etter reiser fra den arabiske halvøy eller nabolandene for å se helsepersonell.

Byrået anbefalte også at de som har reist til Arabiahalvøya, men kommer i nær kontakt med noen som har, adidas fotballsko 2018 skal vurderes hvis de utvikler en alvorlig akutt nedsatt luftveissykdom adidas fotballsko 2018.